Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta je solarna torba za tuširanje
- Feb 01, 2018 -

Torba za sunčanje tepiha za tuširanje je neverovatna torba napunjena vodom koja se zagreva sunčevom svetlošću tako da možemo da uzmemo lagan i udoban i udoban vanjski tuš . Napredna torba za tuširanje sa solarnim kampingom je odlična stavka za kampere, jer omogućava tuširanje dok se nalazite u rangu ili u veoma ruralne oblasti. Oni su takođe popularni među građevinskim radnicima, jer oni mogu učiniti graditelima da isperu sutra dana, a da ne moraju ići kući.


Najjednostavniji tip solarne kamping tuš kabine sastoji se od male vreće, uglavnom oko 5 galona (20 litara), obično izrađenog od fleksibilnog PVC-a obloženog crnom ili tamno sivom, a materijali su u skladu sa ekološkim sredstvima. Uključena je i duga fleksibilna creva za tuš i tuš. dizajn za tuš glavu: ON / OFF prekidač i može se prebacivati iz niske na visoku struju.


Solarni kamp tuš je napunjen vodom, potom visi na drvetu ili na zidu zgrade u vrelom suncu. Nekoliko puta će se zagrijati, uglavnom na relativno toplom danu od 70 stepeni Fahrenheita (21 Celzijus) do dobra temperatura tuša oko 110 stepeni Fahrenheita (43 Celzijusa) za tri sata ili manje. Nakon zagrevanja, jednostavno je potrebno da stojite ispod njega i koristite prekidač da biste usmerili vruću vodu preko tela.


Ovaj osnovni solarni tuš za kampiranje se može naći za oko 15 dolara (USD), što ga čini ekonomičnim dodatkom za paket za rančiranje. Neke dinamične varijante tuša mogu koštati od 40 do 50 dolara, u zavisnosti od materijala koji se koristi i dodatne komponente. Na primjer, postoje tipovi solarnih tuša koji su namijenjeni za rafting kampere koji rade kao solarni tuš kada su napunjeni vodom, ali su također napravljeni da djeluju kao suha torba kada je prazna, tako da hrana i vrijednosti može se zaštititi na rijeci.

Related Products