Dom > Vijesti > Sadržaj
Što je solarna kamp tuš vreća
- Feb 01, 2018 -

Solarna kamp tuš vreća je nevjerojatna vrećicu s vodom koja se grije na suncu tako da možemo uzeti i easyandconvenientandcomfortablevanjski tuš. Napredna solarna kamp tuš torba je odličan stavku za kampere, jer omogućuje tuširanje vrijemebackpackingili u vrlo ruralnih područja. Također su popularne među građevinskih radnika, jer oni mogu napraviti graditelji oprati prljavštinu dana bez potrebe da ide kući.


Najjednostavniji solarni tuš od kamp se sastoji od malu torbu, uglavnom oko 5 litara (20 litara), obično napravljen od fleksibilne PVC obložene crna ili tamno sivu i materijali su svi ekološki prijateljski. Dugo fleksibilne hoseandshower glave su uključeni. Napredni dizajn za tuš glava: Uključivanje / ISKLJUČI switchandswitchable od niske do visoke tekuće vode.


Solarni kamp tuš s vodom, onda je visio na drvetu ili na zid zgrade u vruće sunce. To će zagrijati za neko vrijeme koje općenito na relativno topao dan od 70 stupnjeva Celzijusa (21 c) dobar tuš temperaturu od oko 110 stupnjeva Celzijusa (43 Celzijevih) u tri sata ili manje. Nakon zagrijavanju, samo trebate stajati ispod njega, a koristiti prekidač za usmjeravanje toplu vodu preko svoje tijelo.


Ovaj osnovni solarni kamp tuš može se naći za oko $15 Američkih dolara (USD), što ga čini ekonomičan dodatak u backpacking komplet. Neki dinamičniji Sorti tuš može koštati u rasponu $40 USD do $50 USD, ovisno o materijala koji se koriste i dodatne komponente. Na primjer, postoje vrste solarni tuš koji su namjenjeni za whitewater rafting kampera, koji djeluju kao solarni tuš kada s vodom, ali i izgradio djelovati kao drybag kada se isprazni, tako da hrana i dragocjenosti mogu biti zaštićeni na rijeci.

Related Products