Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootporna oprema vodootporne torbe
- Oct 26, 2017 -

U leto, regija Baotou nastavila je visoku temperaturu, vodeni park vodootporne torbe, bazen je postao dobro mesto za ljude da igraju osvježavajuće, mnogi prijatelji kako bi zabilježili sretno vrijeme, dali su svom mobilnom telefonu konfiguraciju vodootpornu torbu.

Prvo treba reći da je vodootporna torba telefona 100% vodootporna. Vodootporni efekat vodonepropusne kese je ograničen, a proizvod označen upotrebom okoline može igrati ulogu. Vodootporna torba Obična vodootporna torba je samo jednostavna vodootporna oprema, vodootporna torba i ne može da zadovolji profesionalne tehničke standarde, pritisak vode, temperaturu, vreme uranjanja i druge faktore utiče na vodootporni efekat. (Kao što su kupke za toplu vodu, topla izvora ili temperatura vode suviše niska), razlike u kvalitetu vode (kao što je voda od morske vode) i druge okolnosti će uzrokovati lošiju vodonepropusnost, vodootpornu vreću ili čak neuspjeh (kao što je ronjenje, brz protok vode) , temperatura prelazi određenu granicu. Neke vodootporne vreće mogu samo sprečiti prskanje vode ili prskanje vode i ne može se dugo potopiti u vodu. Potrošači moraju pažljivo pročitati uputstva nakon upotrebe da bi razumeli, vodootporna torba prema sopstvenim potrebama za kupovinom, upotrebom, ne sme se oslanjati na lično iskustvo.

Prije upotrebe samog vodonepropusne kese treba proveriti, sa ili bez oštećenja, pucanja, otvrdnjavanja materijalne krhke situacije; mobilni telefon treba staviti u vreću koliko je to moguće nakon što zrak za izbjegavanje pritiska u ambalaži ambijentalnog vazduha otvori; Da biste pažljivo provjerili stanje zaptivnog zaptivača, obavite potreban test zaptivanja; nakon upotrebe da obratite pažnju na skladišno okruženje. Nemojte dugo koristiti za skladištenje starenja materijalne vodootporne vrećice.

Nakon razumevanja funkcije i mjera predostrožnosti vodootporne vrećice, to je opciono. Bazen, vodeni park, topli izvori oko prodavnice poseduju vodootpornu torbu, najbolji izbor u kupovini brtvljenja i guste teksture vodonepropusne torbe, vodootporna torba u prodavnici da kupi izgled vodootporne torbe neoštećen, logo , koristite Opis, sertifikat itd. da biste proverili kako biste izbjegli kupovinu proizvoda. Vodootporna torba Neke prodajne prodavnice vodootpornih vrećica su "cena kupusa", potrošači vodootporne torbe trebalo bi da izbjegnu jeftinu psihološku, da biraju veliki tržni centar za kupovinu robne marke kako bi osigurali korištenje sigurnosti.


Related Products