Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootpornu torbu Vodootporan efekt
- Nov 06, 2017 -

Stavite papirnati ručnik u vodootpornu torbu, zatvori usta i stavio u vodu. Vodootpornu torbu nakon 3 sata uranjanje, papirnatim ručnikom u torbi nije mokra, Vodootpornu torbu, ali to ne znači dva mobitela vodootporna torba je stvarno "sigurno." "Vodootporne torbe u slučaju Statički bez vode, ali u jak utjecaj i vodu pritisak može pojaviti kada pečat navijanjem i završivši vode." Podsjetiti da koristite teške utege držati mobitel vodootpornu torbu, i onda u vodu promatrati situaciju, 2 sata ili tako opet, papirnati ručnici su mokre, ovaj test je više osiguranja.

Prva stvar reći je da mobitel vodootporna torba nije 100% vodootporne. Vodootpornu torbu Vodootporan efekt je ograničen, u proizvod označen korištenje okoliša istovremeno mogu igrati ulogu. Obična vodootporna torba je samo jednostavan vodootporna oprema, a može postići profesionalne tehničke standarde, Vodootpornu torbu pritisak vode, temperatura, dugo namakanje i drugi faktori će utjecati na Vodootporan efekt. Pritisak vode je prevelika (kao što su ronjenje, voda teče voda), temperatura prelazi određene granice (kao što su tople vode kupelj, termalna ili temperatura vode je prenizak okruženje), vodootporna torba razlika (kao što su voda) i drugim uvjetima, izazvat propadanje vode, ili čak i Neuspjeh. Vodootporne torbe samo spriječiti prskanje vode ili polijevanje vodom, a može ne biti uronjen u vodu za dugo vremena. Potrošači moraju pažljivo pročitati upute za razumijevanje, korištenje prema vlastitim potrebama za kupiti, koristiti, ne oslanjaju na osobno iskustvo.

Prije upotrebe da biste provjerili vodootpornu torbu sama, nema oštećenja, pucanja, vodootporna torba materijal kaljenje i krhki stanje; Nakon što mobitel u torbi treba biti što je više moguće da odvodi zrak, kako bi se izbjeglo u tlakom okoline u kesu u brtvene trake praska; Pažljivo Provjerite brtvljenje stanje brtvene trake, učiniti je potrebno stezanje testa, Vodootpornu torbu i obratiti pozornost na pohrane okoliš nakon korištenja. Ne koristite duže vrijeme za pohranu materijala starenje vodootpornu torbu.

U razumijevanju funkcije vodootpornu torbu i pozornost stavki, je za kupnju. Yingdong, vodeni park, vruća vrela okolo trgovinama imaju vodootpornu torbu prodaju, u odabiru najbolji izbor za pečat više od debljine vodootporna torba, u fizički dućan kupiti pojavu dobru vodootpornu torbu, logo, korištenje uputa, certifikata, i sl. kako bi se izbjeglo kupnje krivotvorenih proizvoda.


Related Products