Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootporna torba Zadebljanje i Pločastih dizajn
- Oct 17, 2017 -

Sada razne vrste rukavica vodootpornu torbu Unesite raznolikost, Vodootpornu torbu u dizajnu humanije, razvijen u kućni život u nezamjenjiv proizvod, ljudi za zadovoljstvo je vrlo visoka.

Dlan rukavice vodootpornu torbu sa obložen i ljuskavi dizajna, istovremeno kad prstom zadebljanja, pun dlan pločastih dizajn, puna nogicama, zahvat dobro u upotrebi sigurnost ne skliznuti.

Korištenje bešavne konac proces proizvodnje, vodootporna torba koristi jedinstvena dobro tehnologija, tako da to vodootporna tkanina i lateks šivanje pobliže, ne brinite o nositi rukavice slomljen, tako izdržljiv.

Rukavice Vodootporan rukav koristeći snop dizajn, može biti vrlo dobro spriječiti uporabu rukavice u procesu otpadanje, zaštititi kožu nije mokra, tako da možete koristiti Internet na počinak uvjereni da kućanske poslove.

Torbe su najčešći u našim životima i najčešće korištenim alatima za utovar. Izvorno, torbu je samo obična torba, sada, višenamjenski torbu i počeo se pojavljivati, Vodootpornu torbu različitih stilova različitih vrsta s različitim funkcijama, kao što su rukavice vodootporna torba, služi za vodootpornu torbu. Kakve torbe su dobre za one ljude?

Prva kategorija, vanjski turista

Budući da je Vodootporan vrećicu, vodootporna torba u procesu koristeći torbu, to će donijeti korisnik jaka Vodootporan efekt. Jasno je da sve dok pa su zatvoreni, može spriječiti unos različitih tekućina, čime se osigurava sušenje robe unutarnje i vanjski turistima, Vodootpornu torbu ovo je najbolja zaštita robe ili našim rukama Vodootporan dobar alat.

Kategorija 2, skijati ronilačke industrije radnika

U ronjenje ili skijanje, sve vrste radnika imaju direktan kontakt sa vodom ili snijegom, što može uzrokovati smrzotine na rukama ili simptomi nelagode. i stavi rukavice vodootpornu torbu, Vodootpornu torbu možete pustiti ruke i vodu, snijeg izolacija, igrati topao i ugodan efekat.

Kao rezultat toga, rukavice nisu jednostavan torbe, njihova upotreba je pogodno za vanjski turista, Vodootpornu torbu, ali isto tako pogodno za ronjenje i skijanje industrija radnika.


Related Products