Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootpornu torbu Test
- Aug 22, 2017 -

Sad Vodootporan torbe više i više popularan, jahanje, penjanje, plivanje, ronjenje, vruća vrela i tako dalje. Ali ponekad prodavatelj ne objašnjava kako korištenje vodootporne torbe, pogotovo nakon prvo kupiti vodootporna torba je prvi test. Na testu za opis referenca. Ne smijemo zaboraviti da prvi test i onda koristiti! Na na

Prvo, stavite papirnati ručnik u vodootpornu torbu.

Drugo, pečat na vrhu vodootpornu torbu zategnuti, učvrstiti fastened. Ovo mjesto mora biti sigurno, Vodootporan ovdje.

Treće, da se osigura da nakon pričvršćivanje, u bazen (save, kanta, i sl.), ako vrijeme može svoj pritisak, ili naći nešto da voda vreća pritisak u vodu.

Četvrto, nakon 5-10 minuta u vodi, izvaditi vodootpornu torbu. Obrišite površine suhe maramice s čistom, suhom maramice. Onda otvaram kopče i pečat. Ovdje također Pazite da Oh, kopča i pečat kapljice vode morati brisanje čist, ili kapi vode će pasti na vodootpornu torbu.

Peto, kapi vode su izbrisala čist, uklonite papirnatim ručnikom. Papirnati ručnik je mokra, što ukazuje da je vodootporna torba ne procure. Naprotiv, morate komunicirati s kupcem Oh.

Mjere opreza:

Da li je nova vodootporna torba ili se koristi za dugo vremena, to je najbolje koristiti prije testa. Jer u procesu očuvanja može biti ogrebotine. Za svačije mobitel tableta sigurnosti, testirati što nije u redu.


Related Products