Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootpornu torbu mjere opreza
- Sep 19, 2017 -

Vodootporan vodeni sportovi aktivnosti, vanjski turizam, ronjenje osnovne životne namirnice. Torbu sastoji od nepropusnog materijala i sastoji od odbijaju vodu u konac. U vodene aktivnosti i aktivnosti na otvorenom u procesu, mogu staviti artikle u vodootpornu torbu kako bi se osiguralo stavke osuši.

Mogućnosti:

Torba je Vodootporan materijal, a džep je mehanički pečat.

Pravi Vodootporan paket materijala tehnologijom i Vodootporan uvjetima kvalificirati da li je Vodootporan.

Izrada

1: opći vodootporna: opće Vodootporan efekt u procesu šivanja s iglom za šivanje vodootporna tkanina, i onda vodootporne trake da stane igla rupa ne može ući u vodu.

2: profesionalni vodootporna: profesionalni vodootporne može se podijeliti na dvije vrste:

O: u proces i materijali su vodootporne razini za najviše zahtjeve, takva vodootporne torbe za vanjski drift s više materijala 500D - 1000D mapu ili TPU kompozitnog materijala, proces sa visoke frekvencije napona taljivih, pa dva materijala neprimjetno integrirati, zajedno sa prozirna prozirna usta 15CM Prozirni materijal za jačanje, izvan tri puta, u roku od tri puta, tako da liječenje je uspio stvarno Vodootporan, (napuhavanje može biti korišćeno kao životni ciklus).

B: ronjenja vodootporne: na tržištu ima telefon ili kamera vodootporna torba, vodootporne 10 metara dubine, vodonepropusna jakna voda može doći do dubine od 10 metara-20 metara ispod vode.

2 odnosi se na skijaške rukavice iznad vodootporne unutra, uglavnom sa TPU ili hipora i drugim vodonepropusnim materijala veze.

Sad Vodootporan torbe više i više popularan, jahanje, penjanje, plivanje, ronjenje, vruća vrela i tako dalje. Ali ponekad prodavatelj ne objašnjava kako korištenje vodootporne torbe, pogotovo nakon prvo kupiti vodootporna torba je prvi test. Na testu za opis referenca. Ne smijemo zaboraviti da prvi test i onda koristiti

Prvo, stavite papirnati ručnik u vodootpornu torbu

Drugo, pečat na vrhu vodootpornu torbu, pričvršćen pričvršćen. Ovo mjesto mora biti sigurno, Vodootporan ovdje.

Treće, da se osigura da nakon pričvršćivanje, u bazen (save, kanta, i sl.), ako vrijeme može svoj pritisak, ili naći nešto da voda vreća pritisak u vodu.

Četvrto, nakon 5-10 minuta u vodi, izvaditi vodootpornu torbu. Obrišite površine suhe maramice s čistom, suhom maramice. Onda otvaram kopče i pečat. Ovdje također Pazite da Oh, kopča i pečat kapljice vode morati brisanje čist, ili kapi vode će pasti na vodootpornu torbu.

Peto, kapi vode su izbrisala čist, uklonite papirnatim ručnikom. Papirnati ručnik je mokra, što ukazuje da je vodootporna torba ne procure. Naprotiv, morate komunicirati s kupcem, oh.

Napomena: da li je nova vodootporna torba ili se koristi za dugo vremena, to je najbolje koristiti prije testa. Jer u procesu očuvanja može biti ogrebotine. Za svačije mobitel tableta sigurnosti, testirati što nije u redu.


Related Products