Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootporna torba raste brže
- Jun 02, 2017 -

Danas, uz poboljšanje životnog standarda ljudi, ekspres industrija ubrzano razvija. Dakle, ako želite da se izrazi glatka i lako doći do naših ruku, vodootporna torba onda torbe koristi u kurir je velika potražnja. Uz neke osnovne zahtjeve, ali i da to vodootporan, to jest, mi često kažu da je vodootporna torba, zatim o vodootporna torba za neke zajedničke materijali imaju šta?

Kada je u pitanju vodootporna torba materijala, često koristimo je plastična vrećica ekspres vode, ova vrsta kurira torba materijal je uglavnom PE materijala, to jest, vodootporna torba često kažemo polietilena da bude.

Još jedan materijal je PO ili PE koekstruziji izrađeni od filma, za našu zemlju, glavna upotreba PE. Druga je češća u nekim zemljama u Europi. Ali svi moramo reći je da bez obzira na vrstu materijala je vodootporna, svi mogu biti sigurni u to.

Osim gore smo rekli Plastična Express vodootporna torba, postoji vodootporna torba je kompozitni balon vodootporna torba, koji je ujedno i vodootporna torba. Vodootporna torba Ova vodootporna torba se obično objedinili kraft papir, koekstruziji film, biser membrana i drugih materijala, tako da je i vodootporan funkcija, pored ovih drugih prednosti mogu biti otporan na udarce, ali i bolje performanse istiskivanje.

Vodootporna torba materijala uglavnom imaju ove, svaki učinak je vrlo dobra, a ove torbe se obično koriste za transport te elektroničkih proizvoda, CD-ROM-a i drugih stvari, vodootporan efekt je vrlo dobar, tako široko pozdravio izričitog industrije.

1, za plivanje, drifting i ronjenje aktivnosti na otvorenom, kao što su vodootporan, može roniti odgovoriti na telefonske pozive ili fotografije, a može drift vodu. Može se koristiti za ronjenje entuzijasta, vodootporna radnika torba polja i drifting entuzijaste!

2, slika i kamera izvan snimanja torbu u osnovi nema razlike, 100% potpuno zatvoreni. Jer je potpuno zatvoren, vlage, prašine, blata, pijeska, vodootporna snijeg torba i ulje ne može nauditi kameru. Mogu se koristiti direktno u rukavu zaštite. Ovaj proizvod može spriječiti digitalni fotoaparat u predstavi plaže i mora, kada je voda, pijesak u problem. Neka te ubiti i igrati kao što molim.

3, vodootporan i prašinu brtvljenje dizajn, stabilan i pouzdan, od TPU proizvodnju hladnog materijala, bez obzira na jugu, sjeveru, pustinja, vodootporna planine torba i rijeke, bazen mora, može pružiti svoj digitalni fotoaparat sa pouzdanu zaštitu, tako da je digitalni fotoaparat od vjetra, mraz, kiša, snijeg, prašina, sprej, vlažnom vlaga, znojenje, i drugih opasnosti, ne morate brinuti o prskanja vode prskanju Hainan je Typhoon Rainstorm, Lushan oblacima, Šangaju Meiyu Qingdao vlažno , drifting talasi, komedija plaža bazen za kupanje ljudi, okolina pustinje čuda i prašina neba i tako dalje putovanja i magarca Dobar projekat može naškoditi slušalicu.

4, idite u saunu, pluta, vodootporna torba za plivanje, itd, više ne morate brinuti o ne kamera / mobilni telefon u stranu i brige. Ne brini se mobilni telefon natopljene kišom i stresa. Stavi fotoaparat / mobitel u torbi, baš kao da imaš zaštitnika oko sebe, a ne više osjećati uznemiren i propao zbog činjenice da fotoaparat / mobitel je u vodi. Ima razloga za brigu.


Related Products