Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootpornu torbu razmatranja
- Sep 30, 2017 -

Vodootpornu torbu vodeni sportovi, vanjski turizam, ronjenje osnovne životne namirnice. Torbu je izrađena od vodonepropusnih materijala i od Vodootporan do konca za šivanje. U procesu vodenih aktivnosti i aktivnosti na otvorenom, možete staviti svoje stvari u vodootpornu torbu kako bi bili sigurni predmeti su i suha.

Mogućnosti:

Torba je Vodootporan materijal. Torba je mehanički pečat. Istina vodootpornu torbu sastoji od materijala i vodootporne kako bi se utvrdilo da li je Vodootporan ili ne.

napraviti

1: opći hidroizolacija: opće hidroizolacija koristi šivati vodootporne tkanine s iglom liniju tehnologije i onda igla Crta rupa može se doći bez vode.

2. profesionalni vodootporna: mogu se podijeliti u dvije kategorije:

O: kako u tehnologiju i materijale Vodootporan razini kao najvišim zahtjevima, vodootporna torba za vanjski drift sa višestrukim, do 500 - d - 1000 - d formiranje ili TPU Kompozitni materijal je prioritet za vruće-taljenje tehnologija i visoke frekvencije napona, čine dva komada materijala bešavne amalgamacija, u kombinaciji s glatke usta Prozirni 15 cm Prozirni materijal za jačanje, Trideset posto, 30 posto, ovaj pristup vrlo Vodootporan, može se koristiti kao život bovu nakon (na napuhavanje).

B: hidroizolacija: vodootporna torba je na tržištu koji se koristi za telefon ili kamera. To može biti Vodootporan za do 10 metara. Može doći do dubine od 10 metara do 20 metara.

2 odnosi se vodootporne unutrašnje obloge koristiti u skijaške rukavice, obično se koristi u TPU ili hipora i drugim vodonepropusnim materijala.

Sada vodootporne torbe postaju sve više popularan, biciklizam, planinarenje, plivanje, ronjenje, vruće proljeće itd. Ali ponekad prodavatelj neće objasniti kako vodootporna torba se koristi, pogotovo ako je prva stvar nakon kupnje vodootpornu torbu isprobati prvo. Pozivati na probu. Morate zapamtiti, testirati prije upotrebe!!!

Prvo, stavite maramicu u vodootpornu torbu

Drugo, zategnite pečat na vodootpornu torbu i privijte QQ. Ovo mjesto mora sigurno biti izvijen, vodootporni je ovdje.

Treće, osigurati da kada sveži, stavi u sudoper (posudu za vodu, kanta, i sl.), ako imate vremena za sebe Pritisnite ili naći nešto gurati vodootpornu torbu u vodu.

Cetvrto, nakon 5-10 minuta u vodi, ukloniti vodootpornu torbu. Obrišite čistom suhom krpom kuglice suhe površine vode. Zatim početi otvoriti gumb i pečat. Također budite oprezni ovdje, vode mjehuri koji gumb i pečat također treba obrisati čistom, inače vode Perla može pasti u vodootpornu torbu.

Peto, kada voda je očišćen, uklonite papirnatim ručnikom. Papirnati ručnik je mokra, što ukazuje da je vodootporna torba ne curi. Umjesto toga, trebate za komunikaciju s prodavačem.

razmatranja

Da li je nova vodootporna torba ili je korišten za dugo vremena, to je najbolje testirati prije nego koristeći Internet. Jer je moguće da ćete imati ogrebotine u procesu očuvanja. Za sigurnost vašeg mobilnog telefona, nije u redu da ga testiram.


Related Products