Dom > Vijesti > Sadržaj
Obavezno šivanje mrežaste torbe
- Oct 17, 2017 -

Mi smo veoma upoznati sa net vrećom, ali prilikom kupovine, postoji određeni zahtev za njegov izgled.

Pre svega, da gledamo na probleme sa rukom, ako je pljosnat pljosnati pletenje, osećaj je deblji, vrlo širok, deblji tvrdi. I ručni osećaj pletene tkanine od pletene pletivine je mekan, podmazivanje, a ne gusto u isto vreme. Onda je to inspekcija veličine, uključujući širinu skupljanja. Pošto sva širina tkane tkanine koja se tkiva nakon zavrtanja, nakon sečenja ZhanJuan, štampe, vreće za šivenje od širine treba da bude manja od širine navitka, pa je za ovu kontrolu veoma važno. Osim toga, odabir boje je takođe važan. Kvalitet mrežaste vrećice je vrlo svetao i delikatan, a takođe je i atraktivniji.

Izgled mrežne vrećice nije samo vizuelno atraktivniji, već ima i određeni standard kvaliteta, može se videti i po izgledu njegovog kvaliteta.

Ključne tačke tehnologije obrade mrežne torbe

Mrežna vrećica je popularna sa ubrzanim tempom društvenog života dobavljača za pakovanje, međutim obično je obično tehnologija obrade obrada mrežaste vrećice vrlo ne razumijeva, ovdje je znati o procesu mrežaste torbe

Naučili smo da je mrežastu vreću svakog proizvodnog procesa prilično strogi zahtevi u proizvodnji, mrežastu vreću izrađenu od pp plastične obrade mnogo puta, za čvrstoću šiva mrežaste torbe, zemlja ima i stroge standarde, vrste šavova i modela, igla, igla je različita od različitih uticaja koje je mrežasta torba kvalifikovana ili ne; Još jedna čvrstoća čvrstoće kvalifikovana je za mrežnu torbu koja mora imati, a poslednja je proces štampanja mrežaste torbe, pored šema potražnje kupaca za štampanje, štampanje, fabrika će štampati boju za razlikovanje kvaliteta proizvoda i modela.

Zahtjevi za šaržiranje mrežaste torbe

Snaga mrežaste torbe je važan indeks za izradu mrežaste torbe. U nacionalnom standardu plastične tkanine GB / T8946 i kompozitne plastične tkanine GB / T8947 definisano je zatezno opterećenje šavova i dna.

Da li je glavni faktor uticaja na čvrstoće šivanih šavova i modela, vrste veličine šiva, šava i ruba ili šljake za vuču kako bi se vreža veličine ivice, žestoke i hladne metode sečenja itd. Plastično tkano preduzeće će postaviti ove faktore uticaja indikatora interne kontrole. Za kompleksnu filmsku vreću za vreću se preporučuje da se obrada obradi, jer se šav na hladnoj reznoj ivici može otkinuti od navoja i žičane žice. Za neumjetnu tkanu vreću nedelju dana, igla može biti blizu, linija može biti u redu.

Za vreće, navedene u nacionalnom standardu, glavno povezivanje više od 67% zatezne čvrstoće mora zadovoljavati osnovnu čvrstoću, na dnu priključka većih od 42% zatezne čvrstoće mora zadovoljavati osnovnu čvrstoću. Cementna vreća za zatvarač na brtvi, predlažem da pregledate ručku sa dnom čvrstoće šavova, do dna čvrstoće vreće, obično su manje od indikatora, stoga, predlažemo da postavite donju torbu.

Posebna svrha torbe

Vrećica sa mrežicom je džep s rupom za mrežu. Tip mrežne vrećice je prilično širok, mrežna vreća je podeljena na malu mrežnu vreću i veliku netu vreću, uobičajeno je polietilen ili polipropilen i tako dalje plastika kao sirovina, imaju široku primjenu.

Na jugu Kine postojala je tradicija odgajanja bikova i kornjača. Zbog sadržaja vode u vodenim proizvodima, neophodno je transportovati u vodonepropusnom džepu. Dakle, imaju aplikaciju torbe sa mrežicom od kornjača. Ali vidjeli smo kako se pasulj transportuje, zaviti u vrećice gaza i otpremljene u naše gradove.


Related Products