Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežastu torbicu sve više i više
- Jun 02, 2017 -

Vreća se sve češće koristi, a zahtjevi sve više i više visoke kese od luka kako poboljšati?

Da bi se poboljšao kvalitet lončane torbe, prvi izbor je poboljšanje površinskog sjaja proizvoda luka, nazvane modifikacijom osvjetljenja. S druge strane, smanjiti površinski sjaj mreže, Mesh Bag postaje modifikacija gašenja. Čarape za lukovice Osvetljavanje Specifične metode pored racionalne selekcije sirovina, dodat je dodatak za osvjetljavanje, postupak sjaja za osvjetljavanje, metoda sjaja obrade obrasca, kontrola završne obrade uređaja i druge metode za dovršavanje poboljšanja sjaja.

Unapređeni sjaj nakon torbe za lukovicu s mrežom u smislu kvaliteta i upotrebe života ima veće poboljšanje, Shandong Shouguang Tak pokreće plastične proizvode Co, Ltd Glavni proizvodi imaju mrežastu torbu, torbe za vreće, vreću za vreću, vrećicu, vreću za vreću, vodenu vreću Torba, torba za hranu. Proizvodnja proizvoda, Mesh Bag intuitivna, živopisna, izdržljiva i jaka, a njegova propusnost je dobra, tako da nakon pakovanja povrća i voća nije lako gnuti, deformacija.

Kvalitet izgleda izgleda i procesi šivenja, vreća, torba za vreće, vrećica za povrće, vreće za voće i povrće i drugi proizvodi specijalizirani za proizvodnju i preradu samozaposlene fabrike mrežastih vrećica, za kvalitet vrećice za povrće, sljedeće sugestije:

1, prirodno svetlo ispod vizuelne, širine ivice (torbe) sa preciznom mernom veličinom od 0,1cm.

2, boja: iste serije proizvoda ne bi trebalo bitno različiti.

3, mrlja: nema očiglednog zagađenja.

4, ivica ivice: nema očigledne nepravilne konveksne.

5, String žep: treba biti uredan, interval nema očigledne dislokacije.

6, prelom od slomljenog vatka: svaka mrežasta vrećica je dozvoljena da ima 2 korijena, ali mora biti osigurana.

7, od igle: nije dozvoljeno.

Mrežasta torba je torba, Mrežasta torba proces proizvodnje i vreća su isti, pretežno plastike kao sirovine, nakon što se odgovarajuća oprema za cijevi ekstruzione opreme može također smatrati napravljena od ravne žice, a zatim kroz odgovarajuće tkanje U mrežastu torbu. Dobar ili loš čudan proces stvaranja luka? Shouguang, Shandong, Nemačka pokreće sledeće tačke kako bi identifikovao dobre ili loše vještine:

1. Usaglašenost je najjednostavniji i najefektivniji način za ispitivanje proizvoda materijala, možemo staviti poljoprivredne proizvode u vreće za mrežu, posmatrati napetost i izdržljivost proizvoda, napetost većih proizvoda pripada kvalitetnim proizvodima.

2. Pogledajte da li postoji pritisak u votku.

3. Obratite pažnju da li proces šiva zadovoljava standard.

4. Da li gustina zadovoljava zahteve za upotrebu


Related Products