Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežaste torba prepoznati kvalitetu
- Oct 25, 2017 -

Mi znamo da sve dok postoje vrećice ćelija u našem svakodnevnom životu nazivaju neto torbe, ako klasificiran po potrošnji, onda je mnogo više. Evo Bao Feng predstaviti glavna klasifikacija net koja Torba? Prema materijalu može se podijeliti na: 1. plastične ekstrudiranje torbe; 2. plastične tkane mrežaste vreće.

Ekstrudirane plastične vrećice Uvozi polietilena novi materijal za materijal, plastične sirovine kroz ekstruder na vrelom rastopiti, vijak u malu rupu s brojem male rupe unutar i izvan usta poseban rotacijska glava. Rastaljenog plastični teče kroz die pore u obliku dva tokova rastaljene žice. Zbog rotacije glave, dva tokova žice prekidima Ušće u mali, stvarajući mrežu, a zatim hlađenje stereotipi u mrežu. To je jaja, povrće, voće, orasi, igračke, i sl. u supermarketu važna ambalaža ambalaža.

Ekstrudirane plastične neto torba je vrlo lagan za spremanje i svoj rok trajanja je vrlo dug. Koristi za zamotati proizvod treba samo gumb i stisnuti na net, čak i bez potrebe za gumbe. To je potrebno brzo spakirati paket i zapakiranu. Vrećice mogu reciklirati, ekonomske i ekološke zaštite. Sada na tržištu širok spektar ekstrudirane plastične mrežaste, kvaliteta proizvoda je zabrinjavajuće. Kako kupiti dobar od plastične mreže ali samo redak talent da znam. Evo me podijeliti s vama što em plastična mreža je dobra, mijenjati kako odabrati. Što je metoda?

1. pogledajte boje torbu je dosadno;

2. pogledati mrežaste mreže veličine vrećica je slično;

3. pogled na veličinu mrežaste torba mrežaste je jedinstvena;

4. pogledajte debljine mrežastoj vrećici mrežni kabel je isti;

5. vuci vuci vidjeti širenje učinka torbu je dobar;

Pletenih torbi sastoji od ravne pređe. Stan pređa: rastopiti ravan Presjek jednonitni kemijska vlakna, plastične industrije također se spominju kao rezanje vlakna, koja je proizvodnju plastične tkane tkanine osnovnih materijala, stan pređa od specifičan uzgajati od polipropilena, polietilena smolom ekstrudiranje filma, a zatim vertikalne izrezati na trake, trake istovremeno grijanje nacrt orijentacije nakon konačni oblik, i konačno ranu u stan pređe vretena. Metoda proizvodnje: formiranje vlakana polimera rastopiti ekstrudiranje filma ili pregorio filma, lijevanje filma, a onda po istezanje, rezanje napravio. Formiranje filma proizvod se zove filmom cijepanje vlakna. Uključujući split (reza) i uništiti vlakna. Svoj proizvodni proces karakterizira kratak postupak, jednostavna oprema, visok prinos i nisku cijenu.

-Nije na tržištu ima puno tkane torbe su jako puno, želimo kupiti jeftin tkane torbe će biti loš vlastitim očima ozbiljno utvrditi način kartice je vrlo važno sljedeće važno da vam prepoznati kvalitetan tkane torbe 3 metode.

1. boja test: to se može koristiti za promatranje golim okom, da vidim njegovu boju linije s iglom ruba, ne može biti neuredan, treba biti jako čista boja.

2. Burr: obično neke od Bur je pređa, to također mogu promatrati golim okom, vrpcom na obje strane i zaključavanje mogu imati ozbiljne lopta i kosu.

3. skok iglu: ovo može promatrati golim okom, vrpce ne mogu imati skok iglu.


Related Products