Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežasta torba Kako poboljšati žilavost
- Nov 02, 2017 -

Torba je izrađena od materijala PE (polietilena) napravljen od mašine za ekstruziju. PE je bez mirisa, netoksičan, oseća se kao vosak, sa odličnom otpornošću na nisku temperaturu (minimalna radna temperatura do -70 ~ -100 ℃). Pogodnija za hladno okruženje na sjeveru, dobra hemijska stabilnost, sposobnost većine erozija kiselinske baze, na sobnoj temperaturi nerastvorni u opštem rastvaraču, performanse električne izolacije su dobre. To je vrlo dobar ambalažni proizvod za jaja, voće i beli luk.

Žilavost mrežne torbe za našu upotrebu je veoma važna, tako da su proizvođači u proizvodnom vremenu više zabrinuti kako poboljšati svoju žilavost, a onda kako da ga poboljšaju, da pogledamo!

Snaga pletene prediva, koja se bavi problemom sa slomljenom žicom, povećana je jačina vreća za vreću. Rezervoar za vodu je deo sastava mašine za crtanje, rezervoar za vodu u temperaturi vode za hlađenje neujednačenog uticaja filma nakon hlađenja fizičke funkcije, ali takođe utiče na jačinu ravnih žica primarnih elemenata. To je zato što je polipropilen kristalni polimerni materijal, njegov izgled kristala ima raznolikost. U prirodnom hlađenju će često biti značajan spherulit α-tipa, ova orijentacija sa sfernim kristalima je teža, nije pogodna za crtanje.

Dodati masterbatch je jedan od osnovnih sastojaka odnosa sirovina, rezultat je poboljšanje fizičke funkcije svile i niskog kapitala. Uz dodavanje dodatka masterbatch-a, zatezna čvrstoća pljosnatog prediva postepeno će se smanjivati.

Koji faktori utiču na zatezno opterećenje mrežnih vreća za voću

Torba je izrađena od polipropilena, polietilenske smole kao glavne sirovine, dodati malu količinu pribora, miješati i rastopiti kroz ekstruder, ekstrudiranu plastičnu foliju isečenu u svilo ispod temperature taljenja smole, putem molekularne orijentacije i Heat set izrađenog od visokog čvrstoće, nisko izduženje ravne žice, a zatim navijanje, tkanje, sečenje, šivenje odrađeno od.

Poslednjih godina su pronađeni rezultati testa uzorkovanja na proizvodima mreže. Nekvalifikovane stavke proizvoda sa mrežnim vrećama uglavnom su koncentrisane na zatezna opterećenja. Natezno opterećenje mrežne vrećice je važan indeks. Direktno utiču na ukupni kvalitet mrežne vrećice. Pojava mrežne torbe treba da ispunjava sledeće zahteve, tkanini se ne sme pojaviti na istom mestu slomljenom 3 slomljenom žicom, zahtevi za šavom ne dozvoljavaju isključivanje pinova, slomljene žice, pojavljivanje ovih problema takođe direktno utiče na zateznu indeks opterećenja.

Tehnologija proizvodnje i prerade povrća

Vreća net vreća u domu modernog života, proizvodnja biljnih mrežnih vreća od ravne svile ili split svilene žice je osnovna oprema mašina za crtanje, mašina za navijanje, pomoćna oprema mašina za mešanje, oprema za reciklažu otpada.

Mreže od povrća, proizvedene pomoću pljosnatog materijala, uglavnom su masterbatch, boje i drugi modifikatori, kao što su antioksidanti, maziva i tako dalje. Primarni materijal za proizvodnju ravnih ili krekovanih filamenta je polipropilen, ponekad sa polietilenom visoke gustine, linearnim polietilenom niske gustine ili mešanim. Mreže od povrća iz procesa spajanja svilene žice i proizvodnog procesa su potpuno iste, samo nakon razdvajanja u žicu, dodajte bar mrežni proces.

Proces proizvodnje plastične pletive prediva se pomeša sa materijalom i pomoćnim materijalom, koji ekstruderom ekstrudira u film. Film je hlađen i podeljen na trake, a zatim gurnuti orijentacijom. Konačno, Žica zavijena u bobinu, napravljena od vretena za slanje procesa tkanja kako bi proizvela tkane tkanine procesa.


Related Products