Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežastu torbicu kako se koristi
- Aug 09, 2017 -

Pre svega moramo da razumemo o čemu smo govorili o "delikatnom" tkaninom, "delikatnim" se odnosi na one tanke i meke, lako se fade, ne mogu izdržati veliku mehaničku silu, Mesh Bag kroz specijalnu tkaninu za tkanje.

Da bismo minimizirali ovu vrstu tkanine i druge odjeće, ili sa trenjem između valjaka, bićemo "delikatna" tkanina izvan odjeće da bi dodali sloj zaštitnih mjera, ovaj sloj zaštite je naša tema danas-torba.

Svi znamo da je mrežastu torbu obična pomoćna sredstva za pranje, Mrežastu torbicu pomoću mrežaste torbe možemo smanjiti proces pranja mehaničke uloge odjeće, smanjiti trenje, smanjiti štetu na tkaninama odjeće, spriječiti deformaciju odjeće. Hajde da razgovaramo o vrstama torbi i kako ih koristiti.

Prije svega moramo da razumemo o čemu smo govorili o "delikatnom" tkaninom, "delikatnim" se odnosi na one tanke i meke, lako fade, ne mogu izdržati veliku mehaničku silu, kroz specijalnu tkaninu za tkanje.

Da bismo minimizirali ovu vrstu tkanine i druge odjeće, Mrežu torbu ili trenjem između valjaka, bićemo "delikatna" tkanina izvan odjeće da bi dodali sloj mjera zaštite, Mesh Bag ovaj sloj zaštite je naša tema danas -bag.

Svi znamo da je mrežastu vreću česta pomoćna sredstva za pranje, Mrežastu torbicu pomoću mrežaste vrećice možemo smanjiti proces pranja na mehaničkoj ulozi odjeće, smanjiti trenje, Mesh Bag smanjiti oštećenja tkanina za odjeću i spriječiti deformaciju odjeće. Hajde da razgovaramo o vrstama torbi i kako ih koristiti.

Vunena odeća: Sa skupljanjem, Mrežasta vreća u mehaničkoj sili, Mrežasta vreća se lako skrati, upotreba mrežaste torbe može smanjiti mehaničku snagu na broj $, može smanjiti piling (bez trenja).

2. Svilena odeća, odeća od vune: Pod dejstvom mehaničke sile lako se puši pesak. Mrežasta vreća Upotreba mrežaste vrećice nije jednostavna za puhanje, žica za kuke.

3. Odjeća od viskozne tkanine: viskozna tkanina nije otporna na mokro i suvo rub, Mesh Bag vrlo krhka, pod dejstvom mehaničke sile lako lokalno habanje, pojavljuju se bijeli obrasci. Mrežasta vreća Preporučuje se u obliku odjeće od viskozne tkanine za pranje, koristiti suho čišćenje torbe.

4. Pamučna odeća: Pod dejstvom mehaničke sile lako piling, Mesh torba i većina vune boje su loše, lako se blede, koristeći mrežu nije lako fade, nositi.

5. Odeća od kože: Lokalna lako izbeljiva, ne otporna na mokro i suvo, Mrežastu torbicu u čišćenju, suha, tvrda sila, lagano bijele pruge. Korišćenje sušenja mrežaste vrećice može izbjeći habanje.

Prednost korištenja mrežaste vrećice je očigledna, Mesh torba u stvarnom postupku primjene, razumna upotreba mrežaste torbe, može efikasno poboljšati kvalitet pranja, Mesh Bag i može imati vrlo dobar zaštitni efekt. Zaštita koja se pominje ovde nije samo tkanina odeće, već ponekad i problem boje odjeće i odjeće.


Related Products