Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežaste torbe karakteristike
- Sep 19, 2017 -

Neto vreća u užem smislu se odnosi na vreće za povrće, vreće sa ravnim žicama, sve dok postoje rupe u džepu mreže.

Velika mrežna torba odnosi se na veličinu velikih vreća kao što su "kružna žičana prozorska mreža, ravna žičana vreća"

Neto vrećasti materijali su generalno polietilen ili polipropilen i druge plastične mase. Materijali su takođe podeljeni u više vrsta, postoje obnovljive čestice, novi materijal, postoje dva mešovita materijala.

Neto vreća se uglavnom koristi u svrhu roba, ali i korisna sjenica prozirne vrećice za prozirne vreće, a uzgajaju se i vreće za život s plodovima i sadnicama, ravna žičana vreća može pokriti pesak, zemlju.

Poreklo net vreća najveće neto torbe u zemlji je nesumnjivo Hebei, godišnja proizvodnja je iznosila 1/2 zemlje.

Specifična upotreba mreže

Na jugu Kine je uzgajao bikovi, tradicija kornjača, jer sadržaj vode u vodenim proizvodima ima dobar torbač sa dobrom propustljivošću transporta, tako da su torbe mreže torbe prilike i studenti.

2. S obzirom da Severna Kina često jede pasulj, sojina je česta, ali smo videli kako da transportuju pasulj, umotane su kroz šal mrežu i onda su poslati u naš grad.

3. Flat mesh torba je naše veleprodajno tržište povrća koje se često vidi kod krompira, luka, kohlrabi, velikog povrća


Ne bi trebalo da budemo suviše čudni na mrežnoj torbi, život često može da vidi, šta je onda konkretna upotreba? Mi pogledamo.

Na jugu Kine industrija akvakulture je veoma razvijena, zahvaljujući vodenim proizvodima, sadržaju vode, koristeći dobar torbu u propustljivosti transporta, tako da je mrežna torba nastala. Sjeverna Kina često jede pasulj, soja je vrlo uobičajena hrana, pakovana je kroz šal mrežu, a potom se transportuje u naš grad. Postoje ravne mrežaste vreće, to jest, često vidimo na povrćnom tržištu veleprodaje sa krompirom, kohlrabi, lukom, velikom repom i drugim povrćem, mrežnim vrećama.

Upotreba mrežne vrećice je i dalje veoma široka, tako da smo u ribarstvu, ili u prevozu povrća, plodovi, dobro se koriste.

Svi znamo da će jaja udahnuti, ako koristimo plastičnu filmsku torbicu, jaja će dovesti do jaja direktno u plastičnu foliju unutar neke od toksičnih i štetnih supstanci, ali i ometati disanje jaja. Posle upotrebe plastičnih folija za pakovanje jaja su lako zbog nepravilnog smeštaja dovesti do jajima pada na zemlju se razbija, tu je plastična filmska vreća nakon što se jaja bace. Međutim, mrežna vreća je drugačija, mrežna torba sa dobrom ventilacijom, lepa, jednostavna za nošenje i može se reciklirati, a karakteristike druge torbe u vreću najpopularnije torbe, koju voli veliki broj potrošača.


Related Products