Dom > Vijesti > Sadržaj
Mrežaste torbe Pomoćni alati,
- Aug 01, 2017 -

Pre svega, prvi put smo shvatili šta govorimo "delikatna" tkanina, tkanina "Mesh Bag delikatna" odnosi se na one tanke i meke, lako se fade, Mesh Bag ne može sebi priuštiti preveliku mehaničku snagu, nakon specijalnog tkanja Tkanina.

Da bismo minimizirali ovakvu vrstu tkanine i druge odjeće ili trenje između bubnja, moramo na "delikatnu" tkaninu izvući odeću plus sloj zaštitnih mjera, Mesh Bag ovaj sloj mjera zaštite je naša tema danas - - mreža .

Svi znamo da mrežna vreća su najčešće korišćena sredstva za pranje, Mesh Bag sa mrežastom vrećom možemo smanjiti proces pranja mehaničke uloge odjeće, Mesh Bag smanjuje trenje, smanjiti štetu na tkanini i sprečiti deformaciju odjeće. Vrsta i upotreba metoda.

Prije svega, prvi put smo shvatili ono što smo rekli "delikatna" tkanina, "delikatna" tkanina koja se odnosi na one tanke i meke, lako fadirati, ne mogu sebi priuštiti previše mehaničke moći, nakon specijalnog tkanja.

Da bismo minimizirali ovakvu vrstu tkanine i druge odjeće, mrežaste torbe ili trenja između bubnja, morali bismo "delikatnu" tkaninu izvući odeću plus sloj zaštitnih mjera, Mesh Bag Ovaj sloj mjera zaštite je naša tema danas - Net vreća.

Svi znamo da mrežna vreća su često korišćena sredstva za pranje, mrežasta torba sa mrežicom, možemo smanjiti proces pranja mehaničke uloge odjeće, smanjiti trenje, mrežastu vrećicu smanjiti oštećenja materijala i sprečiti deformaciju odjeće. Vrsta i upotreba metoda.

1. Odjeća od vune: sa somotom, u ulozi mehaničke sile, lako se skrati, Mesh Bag upotrebom mrežnih vreća može smanjiti mehaničku snagu na 10 do 20%, može smanjiti odjeću od lopte (bez trenja).

2. odjeća od svile, odjeća od vune: u mehaničkoj sili ispod laganog pjeskarenja. Mrežastu torbicu Koristite mrežnu vreću nije lako za puhanje, žica za kuke.

3. Odjeća viskozne tkanine: netolerancija viskozne tkanine suva i mokra, rub od mesinga vrlo krhka, pod dejstvom mehaničke sile lako lokalno habanje, bijele uzorke. Preporučuje se u pranju odeće od viskozne tkanine, upotrebom čišćenja mrežaste vrećice suve.

4. Pamučna odeća: mehanička sila pod dejstvom da je lako igrati loptu, Mesh torba i većina boje boje kose je loše, lako se izbledi, korišćenje mrežne vrećice nije lako fade, nositi.

5 veštačka odeća: lokalno lako belo, netolerantno suvo i mokro rub, u čišćenju, sušenje tvrde sile, lako bele trake. Koristite mrežnu vreću za sušenje, kako biste izbegli habanje.

Prema njegovoj upotrebi materijala može se podijeliti na najlon, poliester sjajne vrećice i pamuk i ostala tri, prema svojoj veličini i obliku mogu biti podijeljeni u duge i uske, standardne i velike, možemo odabrati različite odjeće različitih odjeća. U principu, uski tip mrežnih vreća za malu veličinu, laganu i mekanu i ugroženu odeću, kao što su kravate, šalovi, šalovi itd. Svilena odeća, košulja od kesmere od mesh torba (vuna) i druga odeća mogu koristiti standardnu mrežastu torbu; Veća odeća zahtijeva korištenje posebnih mrežnih vrećica velikih razmjera, kao što su jakne sa posebnim ukrasima, kaputi i tako dalje. Korišćenje mrežnih vreća može se zasnivati na specifičnim okolnostima odjeće u mrežnoj vrećici kako bi napustio odgovarajući teleskopski prostor, tako da se rastvarač za pranje i odjeća mogu potpuno kontaktirati kako bi se poboljšao stepen pranja, ako je snop previše Samo stepen pranja će biti pogođen, i nije lako osušiti. Ali ovde je posebno napomenuti kravatu, jer tkanina i obloga nisu spojeni, lako deformisani, Mrežastu torbu, tako da vreme treba da se stegne usta mrežaste vrećice, ali i na odjeljenje niže, tako da se kravata Mrežna vreća se ne može slobodno kretati, kako bi se izbjegao proces pranja u tkanini i deformacija promjene košulje, ali također može smanjiti trenje, štiti materijal od oštećenja.


Related Products