Dom > Vijesti > Sadržaj
Kauč na razvlačenje Šta je dobro
- Aug 22, 2017 -

Kauč je dobro poznat u ušima ljudi, a na tržištu se nalaze razne sofe. Novi multifunkcionalni kauč na razvlačenje za napuhavanje, može napraviti kauč na razvlačenje, krevet za jednu osobu, bračni krevet, pogodan za putovanje na otvorenom. Kauč na razvlačenje, dobro se osećati uz njega, veoma zgodan. Nedavno je na tržištu nekakav kauč na razvlačenje na krovu, prodaje se vruće kauč na razvlačenje na svijetu više od 80 zemalja ima prodaju, što je kauč na razvlačenje? Ovde kažemo koliko je kauč na razvlačenje na naduvavanje.

Stočni kauč na razvlačenje

Staklanje kreveta za napuhavanje na razvlačenje opće žene u trudnoći kao da kupimo, jer svi osećamo da pločasti kauč na razvlačenje oko upotrebe elektronske adhezije neće biti zračenja. Reći ću vam da je vaša ideja pogrešna, da se ploveći kauč na razvlačenje kao radijacija, a dugi spavanje u krevetu na razvlačenje će biti loše za fetus.

Električni kauč na razvlačenje

Električni kauč na razvlačenje za ležaj na ležaj je pogodan za svoje potrebe. Ne želite da koristite vreme, možete staviti plin u krevet. Nedostatak je zadržati unutrašnjost da šalje gas, što je električno, tako da je buka relativno velika.

Ručni kauč na razvlačenje

Ručno napušteni kauč na razvlačenje Kao što sugeriše ime je potreba ručnog rukovanja, to je problematično, ali ne treba električna energija, može se koristiti spoljašnja neuobičajenost: vrijeme naduvavanja je oko 10 minuta duže. Ovaj manuelni kauč na razvlačenje se ne preporučuje kauč na razvlačenje ne može se srušiti, možete očistiti, bez semiša na dnu i bočnoj strani, može biti samo mokar s sapunom tkaninom može lako brisati čist, nadam se da će svi u vrijeme kupovine A puno pažnje.


Related Products