Dom > Vijesti > Sadržaj
Kauč ​​na razvlačenje Šta je dobro
- Nov 02, 2017 -

Kauč ​​za napuhavanje je obično česti PVC napuhavajući proizvod kao sirovina, preko pritiska, tako da gas u sjedište. Takođe se oslobodio tradicionalnog nameštaja nezgrapnog, zatvorenog i otvorenog prostora koji se može postaviti besplatno. Sada mnogi ljudi odlučuju da kupe kauč za napuhavanje kako bi ukrašavali vlastiti dom, a onda je na napuhljivom sofu jednostavan za korištenje? Mi smo od prednosti i nedostataka sjedila za napuhavanje i čišćenja i održavanja za analizu.

Kauč ​​na naduvavanje je jednostavna za korištenje prednosti napuštenog sofa:

① kauč na naduvavanje koji je jednostavan za nošenje, osloboditi se tradicionalnog nameštaja, teški, zatvoreni i otvoreni mogu se besplatno postaviti. Kauč ​​na naduvavanje koja se deflacionira nakon male veličine, kolekcija je veoma pogodna za nošenje, i trendovita i udobna.

② dizajniran kauč dizajn jedinstven, živopisan, kristalno čist, čudan oblik, jedinstveni oblik leni kauč za napuhavanje široko prihvaćen od moderne porodice.

③ naduvavanje kauč izduvne kugle na trodimenzionalnoj liniji. Može se zasnivati ​​na pritisku različitih delova tela kako bi aktivno podesili sile podrške, osećali pažljivu negu. Kauč ​​za napuhavanje može vam pružiti najzdravije iskustvo u spavanju, napuhavajuću sofu podesivu meku i tvrdu stepen u potpunosti u skladu sa standardima organizacije ISPA međunarodnih posteljina.

④ kauč na razvlačenje postoji dobro dizajniran unutrašnji ventil za dovod zraka. Lažna kauč na razvlačenje dizajnira unutrašnji sloj tkanine i plina između advekcionog ventiliranog sistema za disanje, ne samo da potpuno održava izgled oblike jastuka i nosača, već i da odustane od tradicionalne zračne prozračnosti ili gore i dolje ventilacije prouzrokovane mokrim, vrućim problem, igraju veoma dobar efekat zdravstvene kontrole.

Kauč ​​za napuhavanje je jednostavan za korištenje

1, naduvavanje robe na naduvavanje 8 može biti, uzrokovano prekomjernim rafalom rafala ne može se popraviti, molimo popunite neki zimski plin, molimo stavite malo gasa u leto kako biste zadržali svoje najbolje stanje. Stavite jastuk kad pesnica ublaži četiri strane, tako da polako uđe, ne iznenada, nasilna težina.

2, ne stojite na sofi, niti sedite na naslon za ruke, nazad na leđima. Nemojte dozvoliti da vaša kauč blizu visokih temperatura ili da pukne na suncu. Nemojte dozvoliti malim kućnim ljubimcima ili se popeti na sofu. Pazite da izbegnete oštru kuku (igračke za decu, prstenje, odeću itd.). Ne mokrajte punjenje, ako ne slučajno, brzo sušenje ventilatora ili fenom (niska temperatura).

3, kauč za sjedenje za redovno sušenje, kako bi se sprečila vlaga ili ples.

Kauč ​​na razvlačenje je dobro

U kupovini se naplavljuju kauč na razvlačenje, kada žene vole da kupe, jer svi osećamo da se pločasti kauč na razvlačenje oko upotrebe elektronske adhezije neće radijati. Reći ću vam da je vaša ideja pogrešna, da se ploveći kauč na razvlačenje kao radijacija, a dugi spavanje u krevetu na razvlačenje će biti loše za fetus.

Električni grijani kauč na razvlačenje je njihova praktičnost, ne želite da koristite vrijeme, možete staviti gas postaviti krevet. Nedostatak je zadržati unutrašnjost da šalje gas, što je električno, tako da je buka relativno velika.

Ručno napušteni kauč na razvlačenje Kao što sugeriše ime je potreba ručnog rukovanja, to je problematično, ali bez napajanja električnom energijom na otvorenom se mogu iskoristiti nedostaci: vrijeme napuštanja je oko 10 minuta duže. Ovaj manuelni kauč na razvlačenje ne preporučuje kauč na razvlačenje kauču ne može se srušiti, možete očistiti, bez suknje na dnu i bočnoj strani, može se samo vlažiti sa sapunom tkaninom koja se lako može obrisati čistom, nadam se da su svi u kupovini puno pažnje.


Related Products