Dom > Vijesti > Sadržaj
Kauč na razvlačenje Kauč na razvlačenje Zabava života
- Jun 16, 2017 -

Lazljiv, ne negativan len, ne odlaganje, neefikasan, napuhavajući sofa ležaj leni, ali proaktivan u uživanju u zabavi modernog života, zagovarajući sretan, opušten i udoban visokokvalitetan način života, potragu za svežim, jednostavnim, jednostavnim, prirodnim ukusom " Lenj "je sada i budućnost gradskog života velikog trenda.

Lažan ležaj na razvlačenje, udoban kauč na razvlačenje, otvorite svoj 'lenji' životni ključ, uz to će vaš život biti potpuno drugačiji.

1, naduvavanje robe na naduvavanje 8 može biti, uzrokovano prekomjernim eksplozijom eksplozije ne može se popraviti, molimo popunite neki zimski plin, molimo da stavite neki gas u leto kako biste zadržali svoje najbolje stanje. Stavite jastuk kad pesnica ublaži četiri strane, tako da polako uđe, ne iznenada, nasilnom težinom.

2, ne stojite na sofi, niti sedite na naslonu za ruku, naslonu. Kauč na razvlačenje na razvlačenje Ne dozvolite da vaš kauč blizu visokoj temperaturi ili sunčevoj ekspoziciji na suncu. Nemojte pustiti svoje male kućne kandže ili se popeti na kauč. Pazite da izbegnete alat za kuvanje (igračke, prstenje, odeća itd.). Ne mokrajte punjenje, ako ne slučajno, brzo (niska temperatura) ventilatorom ili sušačem za kosu.

3, kauč za sofu na redovno sušenje, kako bi se sprečila vlaga ili plesni.

1, udoban i praktičan. Mora biti tačna skala, razumna struktura i izvrsni materijali, oblik mora zadovoljiti različite ljudske funkcije zasnovane na tome, kako bi se napravio ugodan osećaj, sve sa aktivnostima ljudskog tijela koje se odnose na sedišta, stol, krevet, Tako da treba da bude konzistentan sa upotrebom skale ljudskog tela, pomogne uštedi energije, opustite emocije, kauč na razvlačenje eliminišu umor, poboljšavaju zdravlje. U isto vrijeme mora se fokusirati na modeliranje i boju i druge vizuelne faktore kako bi zadovoljili psihološki komfor.

2, fleksibilna i ušteda prostora. Fleksibilnost se odnosi na korištenje različitih promjena u korištenju nameštaja, kao što je korištenje kauč za dvije namjene i namještaja itd., Tako da ne samo da može smanjiti broj nameštaja, već i spasiti životni prostor, pored toga, Možete takođe koristiti savijanje, sofa, kauč na razvlačenje za kauču potpuno iskoristiti vertikalni prostor, smanjiti površinu zauzeta od aviona, kako bi se spasio avion, u potpunosti iskoristiti svrhu prostora.

3, izdržljiv i jednostavan za održavanje. Izdržljivost podrazumeva dva značenja, jedna se odnosi na dugoročnu vrednost upotrebe, druga se odnosi na izgled formi, da li sjaj boja u znatnom vremenskom periodu neće biti eliminisan.


Related Products