Dom > Vijesti > Sadržaj
Krevet na napuhavanje kauč male veličine
- Oct 11, 2017 -

Napuhavanje kauč Ispušni džepove. Mogu se temeljiti na pritisak raznih dijelova tijela aktivno prilagoditi podršku snaga, osjećati obziran njegu. Napuhavanje kauč može vam najzdravije spavati iskustvo, napuhavanje kauč na razvlačenje na napuhavanje kauč podesivim mekih i tvrdih stupnja potpuno u skladu sa ISPA Međunarodna platforma organizacija za Norme.

Napuhavanje kauč lako nose, dobili osloboditi od tradicionalni namještaj od nezgrapan, unutarnji i vanjski može postaviti besplatno. Ispuhane nakon male veličine na napuhavanje kauč, Sofa krevet na napuhavanje zbirka je vrlo zgodan to prijenos, trendy i udobna.

Napuhavanje kauč dizajn jedinstven, šarene, kristalno jasan, čudan oblik, jedinstven oblik lijeni napuhavanje kauč široko pozdravio trendi obitelji.

Napuhavanje kauč također ima dobro dizajniran interni advekcija tenk. Lijeni napuhavanje kauč dizajnirani unutarnji sloj tkanine i plin između advekcija ventilirani disanje sustav, napuhavanje kauč ne samo potpuno održavanje izgleda jastuk oblika i podrška kapaciteta, ali i za napuštanje tradicionalnog jastuk prozračnosti ili Gornja i Donja ventilacija uzrokovana mokre, vruće problema, igra vrlo dobro zdravlje kontrolu učinka.

Prvo, provjerite proizvod curi. Ako naiđete na proizvod nije stavio plin nakon dugo vremena na stan, prvo Provjerite sigurnosni ventil nije pokriven, ako natkrivena, napuhavanje kauč na razvlačenje onda Naravno da postoji Propuštanje tog proizvoda fenomena. Možete upotijebiti visoka koncentracija pranje vodom ili deterdžent Ling slikano direktno na površini kauč koji Mjehurić koji curi.

Možemo jednostavno naziva sporo disanje plin, ova situacija je općenito uz detekciju plina ventil utvrditi na uske, moramo koristiti vodu ispitnih metoda prema veličini proizvoda, odaberite spremnici vode, prvi proizvod plin pojurio, a zatim u vode ispunjen kontejnera i otkrili da su mali mjehurići izlaze, to jest, postoje trahom, stvarajući van da se osuši voda, napuhavanje razvlačenje pijeska padne na kap ljepila, zar nije odmah napuhao, stavljen 2-3 sata kasnije. Ljepilo je mali ogranak 3g ukras krpa 7cm promjera. Nakon što pronađete rupu, ukloniti ljepilo i iskopao rupu. Potom uklonite flaster, isto ljepilo ravnomjerno obuci i usklađen rupe zatvorite. Konačno, stavili u ventilaciju za 2-3 sata nakon popravka je uspješan i može biti ponovo veći.

Jednostavno smo se naziva pukotina, je svakako proizvoda na velike rupe, obično samo trebate kazaljka na stvarajući dojam vrlo ljut van, obično tako veliku rupu na ljepilo i popravak flaster na popravak. Detaljno je prvi u curenja oko ravnomjerno obložena slojem ljepila, napuhavanje razvlačenje onda zalijepite flaster, nježno Pritisnite ruka može biti. Popraviti, učiniti odmah napuhan, staviti 2-3 sata i druge ljepilo za PVC molekule vezani jedno uz drugo, pa ste gotovi.

1, izdržljiv i jednostavan za održavanje. Trajnost uključuje dva značenja, jedna se odnosi na dugoročno korištenje vrijednosti, drugi je izgled obrasca, boja sjaja može biti u znatno vrijeme će biti uklonjen.

2, fleksibilna i uštedu prostora. Napuhavanje razvlačenje fleksibilnost se odnosi na korištenje raznih promjena u korištenju namještaja, kao što sjedenje i spavanje kauč i kombinacija namještaja, tako da ne samo može smanjiti broj namještaja, ali također možete spremiti stambenog prostora, osim toga, možete koristiti sklopivi kauč, iskoristite vertikalni prostor, smanjiti kraj aviona, kako bi se spasiti avion, iskoristiti punu namjenu prostora.

3, udoban i praktičan. Mora biti ispravan ljestvici, razumljivu strukturu na napuhavanje kauč na razvlačenje i odličan materijal, oblik moraju zadovoljiti različite ljudske funkcije na temelju, kako bi se proizveo je ugodno, s aktivnostima u ljudskom tijelu vezane za sjedala, stolovi, krevet, blagovaonom i tako dalje i skladištenje namještaja treba biti sukladna korištenje ljudskog mjerila, napuhavanje kauč na razvlačenje pomoći da uštedite energiju, opustiti emocije, otkloniti umor, poboljšati zdravlje. Istovremeno se fokusirati na modeliranje i boju i drugi vizualni čimbenici upoznati psihološku udobnost.


Related Products