Dom > Vijesti > Sadržaj
Gumenjak Sofa Bed zadovoljiti različite Human Body
- Jun 02, 2017 -

1, na napuhavanje proizvoda na napuhavanje 80% može naduvanih višak uzrokovan rafal se ne popravi, zima popunite malo gasa, ljetna molim te stavi malo gasa da zadrži svoje najbolje stanje. Kada je jastuk stavi na, na napuhavanje trosjedom četiri strane jastuka se mora pritisnuti, tako da se polako ide u, a ne odjednom, nasilno.

2, ne stoje na kauču, ili sjediti na naslon za ruke, Gumenjak Sofa Bed nazad. Ne dozvolite da vam kauč blizu toplote ili sjaj na suncu. Ne dozvolite da vam malo ljubimca claw ili se popeti na kauč. Molimo vas da budete oprezni da se izbjegne oštar alat spojiti nit od (dječje igračke, prstenje, odjeća, itd.) Nemojte kvasiti nadjev, ako ne i pažljivo, sa ventilatorom ili sušilo za kosu brzo (niska temperatura) feniranje.

3, kauč prostirku treba redovno osušena kako bi se spriječilo vlage ili plijesni.

Izbor treba slijediti hobi vlasnika dekorativnog stila u skladu sa principom pažnju na udobnost, praktičnost, fleksibilnost i može spasiti prostor, na napuhavanje trosjedom izdržljiv i jednostavan za održavanje upotrebu uslovima.

1. Udobnost i praktičnost. Mora biti na pravom nivou, razumne strukture i odličan materijal, njegovo modeliranje moraju biti u skladu s različitim funkciju ljudskog tijela, kao temelj, može proizvesti ugodan osjećaj, a sve s sjedište aktivnosti ljudskog tijela u vezi, sto, krevet, na napuhavanje Sofa krevet stol stolicu i tako dalje, i skladištenje namještaja sve treba da su u skladu sa ljudskog tela korištenje mjerilo, će pomoći da se spasi fizičke snage, popuštanje raspoloženje, eliminira istovremeno treba obratiti pažnju na oblik i boju i drugih vizuelnih dimenzija da bi zadovoljila psihološke udobnost.

2, fleksibilan i štedi prostor. Fleksibilnost znači da namještaj ima razne namjene, kao što je sjedio na kauču i kombinaciju namještaja, napuhavanje trosjedom to ne samo smanjiti broj namještaja, a može spasiti stambene površine, osim toga, može se koristiti za sklapanje, slaganje ili skupova oblika, kao što su sofe, u potpunosti iskoristiti vertikalnog prostora, smanjiti otisak aviona širenje, tako da spasi avion, puna korištenje prostora.

3, izdržljiv i jednostavan za održavanje. Trajnost uključuje dva aspekta značenja, jedan se odnosi na dugoročnu vrijednost upotrebu, drugi se odnosi na izgled obrasca, na napuhavanje trosjedom boja sjaj se ne mogu otkloniti već neko vrijeme.

1. izbor boja. Ako je zid i tlo su bijeli sugestije sistem izabrati svjetlo poređenje boje. Međutim, ako se odlučite svjetlo boje za dugo vremena, nisu otporni na prljavštinu. Tako da možete uzeti u obzir neke neutralne boje, kao što su siva, smeđa, žižule crveno i tako dalje.

Takođe možete odabrati boje plodova Gumenjak Sofa Bed ove godine čini vrlo popularan voća boja, kao što su roza, zelena i narančasta, žuta je također dobar izbor.

2, veličina izbora. Prema veličini huxing i pojedinačnih treba odabrati jedan kauč na napuhavanje, dvostruko napuhavanje kauč i tri osobe kauč na napuhavanje. Ako je mali huxing preporučuje u spavaćoj sobi kao kauč na napuhavanje ili dvostruko napuhavanje kauč, tri osobe na napuhavanje kauč se može koristiti u dnevnom boravku.


Related Products