Dom > Vijesti > Sadržaj
Kauč ​​na razvlačenje Poznavanje izbora i kupovine
- Sep 30, 2017 -

Gipsani kauč se obično koristi kao sirovina za generički PVC napuhavajući proizvod, a kroz pritisak gas ulazi u sofu. Takođe je ogroman tradicionalni nameštaj, zatvoreno i vanjsko opciono mjesto. Količina je mala nakon oslobađanja vazduha, kolekcija je zgodna, moderna i udobna. Danas se šarene, sjajne i prozirne oslobodjuju, oblik čudnog, šikanog sofa je popularan kod novog i modernog gensa.

Poznavanje izbora i kupovine

Izbor treba da sledi princip da je stil ukrašavanja vlasničkog hobija dosledan i dosledan, obratite pažnju na udoban, praktičan, agilan i može uštedjeti prostor, izdržljiv i jednostavan za održavanje uslova korišćenja.

1. Udoban i zgodan. Mora biti u pravom razmeru, razumnoj strukturi i odličnom materijalu, njeno modeliranje mora biti u skladu sa različitim funkcijama ljudskog tijela kao temeljima, kako bi se stvorio ugodan osećaj, sve u vezi sa ljudskim aktivnostima stolice, stolica, kreveta, mensala i nameštaja treba da bude u skladu sa upotrebom skale ljudskog tela, pomaže u očuvanju energije, opuštenom raspoloženju, eliminaciji umora i poboljšanju njihovog zdravlja. Istovremeno mora obratiti pažnju na vizuelni element kao što su modeliranje i boja, kako bi se zadovoljio psihološki komfor.

2. Budite fleksibilni i uštedite prostor. Fleksibilnost se odnosi na dom ima raznovrsne svrhe, kao što su sitna amfibijska sofa i kombinacija nameštaja, ne samo da može smanjiti broj nameštaja, već i spasiti životni prostor, pored toga možete koristiti i formu kao što je preklapanje, akumulacija ili garnitura sofa, potpunu upotrebu vertikalnog prostora, smanjivanje ravni okupiranog područja, kako bi se postigla svrha uštede plana, potpuno iskoristiti prostor.

3. Trajna i jednostavna za održavanje. Izdržljivost uključuje dva aspekta, jedna je dugoročna upotrebna vrijednost, druga je izgled, sjaj boja se ne može ukloniti već neko vrijeme.

Kolokacijska metoda

1. Izbor boje. Ako su zid i tlo bele, predlog takođe bira svetliju boju koja će se podudarati. Ali ako dugoročno izaberete boju svetlosti, neće biti prljav. Zato razmislite o nekim neutralizirajućim bojama, kao što su siva, kafa, datum crvena itd.

Takođe može odabrati voćnu boju, ove godine se pojavljuje vrlo popularna plodova voća, poput breskve, sveže zelene i narandžaste boje, takođe je dobar izbor.

2. Izbor veličine. Može prema veličini porodice i pojedinaca trebati izabrati individualni kauč za napuhavanje, dvoslojni kauč i kauč na razvlačenje za tri osobe. Ako je mali porodični predlog koji se koristi u spavaćoj sobi da bi se ponašao kao kauč za napuhavanje ili kauč na razvlačenje, u dnevnoj sobi može se koristiti trokutni kauč za napuhavanje.

Način održavanja

1. Naduvana roba može biti punjena do 80 posto. Rušenje uzrokovano prekomernim punjenjem ne može se popraviti. Molimo vas da napravite neki gas u zimi i stavite malo gasa u leto kako biste ga držali u najboljem slučaju. Kada je jastuk ugrađen, trebalo bi da koristite pesnicu da pritisnete stranu 4, učinite da polako uđe, ne iznenada, težak pritisak.

Ne stojite na kauč ili sedite na naslon za ruke i nazad. Nemojte dozvoliti da vaš kauč približi toploti ili suncu. Nemojte dozvoliti da se vaš mali kućni ljubimac ogreba ili puzi na kauču. Budite pažljivi da ne zakucite nit (igračke za djecu, prstenje, odjeća itd.). Ne mokrajte punjenje. Ukoliko se to desi, sušite sa ventilatorom ili sušilom za kosu.

3. Kauč za sofu treba redovno emitovati u slučaju vlage ili plesni.


Related Products