Dom > Vijesti > Sadržaj
Čišćenje i održavanje kauč na razvlačenje
- Nov 06, 2017 -

Kauč ​​na naduvavanje Kauč na naduvavanje, kao što je napušteni dom sve više i više širokim masama progaze, ti domovi i ostali tipovi kuća nisu isti, čišćenje i održavanje puta nije isto, ležaj na razvlačenje kauč na razvlačenje vidimo kako na ovo čišćenje i održavanje kuće na naduvavanje, produžite njihov vijek trajanja

Za čišćenje tkanine redovno koristite mekanu četkicu ili usisivač. Na ovaj način može produžiti radni vek i olakšati čišćenje i održavanje. Gumeni kauč za napuhavanje Ne brisajte prljavo mesto, kako bi se mrlje uvećalo.

1, mastilo mrlje: Sa vlažnim toplim glicerinom ostavite 10 minuta, a zatim koristite tretman tečnog deterdženta i laka četkica, a mokrim vodom isperite brzo i osušite.

2, Shoeshine: prvo sa tečnim parafinskim tretmanom, a zatim čišćenje sunđera i hemijskog čišćenja.

3, Milk bljesak: Očistite meku tkaninu suho, čistu vodu mikro-obrišite, napuhavajući kauč na razvlačenje u rastvoru deterdženta, da dodate malu količinu glicerina, nakon sušenja, nakon nekoliko minuta nakon čišćenja čistača za suvo čišćenje, napokon sa mekana tkanina uronila je u malo alkohola.

4, masnoće (uključujući ulje): sa suvom sredstvom za čišćenje u više navrata lagano tečnost za deterdžent ulja: ako još uvek postoji fleka na upotrebi tečnog deterdženta za mikro vlaženje i tretiranja sa vodom, garderobni krevet za napuhavanje ne zaboravite koristiti čistu tkaninu , i na kraju čišćenjem krpe za vlaženje vode.

1, nemojte stajati na sofi, ili sedite na naslon za ruke, natrag. Ne dozvolite da vaš kauč blizu toplote ili sjaji na suncu. Nemojte dozvoliti malom kućnom ljubimcu da se penje na kauč. Pazite da izbegavate oštri alat za pričvršćivanje navoja (igračke za djecu, prstenje, odjeća itd.). Ne mokrajte punjenje, ako ne pažljivo, kauč na razvlačenje sa ventilatorom ili frižiderom brzo (niskotemperaturni).

2, naduvavanje do umjerene. Inflacija previše puna i premalo, ne doprinose napuštanju kreveta, održavanju i korišćenju kaučuka na naduvavanje. Pošto ljudsko tijelo sedi u naduvajućem krevetu, kauč na naduvavanje će proizvesti pritisak, pritisak će se povećati do pritiska materijala i impulsa, ležaj za napuhavanje, to nije povoljno za produžavanje kreveta za napuhavanje ograničenje upotrebe; premalo naduvana, efekat upotrebe nije dobar. Odgovarajući stepen inflacije može se osećati ručno. Novi prvi napuhavajući (ili u vrućem letu kada se naduvava) samo na površinu sofa osnovne teksture nestaje; oseća se malo mekanom da ga dodirne, kauč na razvlačenje, ali sedeći ili ležeći neće stići u sredinu. Ako se ne osecate dovoljno, mozete dobiti jos malo gasa. Napumpacioni potrošni materijal nakon normalne upotrebe, biće isti kao prirodni "curenje plina", potrebno je redovno puniti mali vazduh, oko 10 dana ili tako da popuni gas. Zapamtite napuštajući ležaj na naduvavanje (uglavnom 90% puno ili tako). Kauč ​​na razvlačenje Previše prekomjerno oštećenje, previše mekani ljudi spavaju na vrhu tijela nije dobar! Proizvodi naduvani na naduvavanje 80% mogu, naduvani višak uzrokovan rafalom nije popravljen, zima molim popunite neki gas, napuhavajući kauč na razvlačenje ljeti molimo stavite malo gasa da zadržite svoju najbolju državu. Kada se ugradi jastuk, pritiskati četiri strane jastuka, tako da polako ide, ne iznenada i nasilno.


Related Products