Dom > Vijesti > Sadržaj
Klasifikacija na napuhavanje kauč na razvlačenje
- Oct 17, 2017 -

Gazirano kauč se obično koristi kao sirovina za generički proizvod na napuhavanje PVC, a kroz pritisak, plin ulazi na kauč. To također nezgrapan tradicionalni namještaj, unutarnji i vanjski opcionalno mjesto. Volumen je mala nakon puštanja zraka, zbirka je zgodan, moderan i udoban. Danas se u šarene, Svjetlucave i proziran riješi, obrazac čudno, šik napuhavanje sofa je popularna sa novim i moderan gens.

Klasifikacija kauč

Broj sjedala je podijeljen na: Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne napuhavanje kauč

1. jednog čovjeka na napuhavanje kauč: napuhavanje sofom koja pruža mjesto za osobu.

2. dvostruko klima kauč: to je napuhavanje kauč koji pruža sjedala za dvoje ljudi.

3, tri osobe na napuhavanje kauč: to je ukazati na napuhavanje sofom koja daje sjedalo za tri osobe.

Poznavanje Odaberi i kupi

Izbor treba slijediti princip ukras stil vlasnik hobi je dosljedan i konzistentan, obratite pozornost na udoban, praktičan, okretan i Uštedjet ćete prostor, izdržljiv i jednostavan za održavanje koristite uvjet.

1. udoban i praktičan. Mora biti u desna skala, razumljivu strukturu i odličan materijal, svojim modeliranja moraju biti usklađeni s funkciju različitih ljudskog tijela kao temelj za stvaranje udoban osjećaj, sve vezano uz ljudske aktivnosti stolica, stol, krevet, mensal stolica i skladištenje namještaja treba biti dosljedna upotreba ljestvici ljudskog tijela, pomaže kako biste uštedjeli energiju, opušteno raspoloženje, otkloniti umor, poboljšati svoje zdravlje. Istovremeno mora obratiti pozornost na vizualni element kao što su modeliranje i boja zadovoljiti psihološku udobnost.

2. budite fleksibilni i uštede prostora. Fleksibilnost se odnosi na dom ima razne svrhe, kao što su sjedi laž amfibijski kauč i kombinacija namještaja, ne samo tako možete smanjiti broj namještaja, ali također spasiti stambenog prostora, osim toga, možete koristiti obrazac kao što su sklapanje , akumulacija ili skup kauč, iskoristite vertikalni prostor, smanjiti avion na okupiranom području, tako da bi se postigla svrha štedni plan, izraditi pun iskoristiti od prostora.

3. izdržljiv i jednostavan za održavanje. Trajnost uključuje dva aspekta, jedan je dugoročno korištenje vrijednosti, drugi je izgled, boju sjaj ne može eliminirati već neko vrijeme.

Kolokacija metoda

1. izbor boja. Ako zida i tla su Bijele, sugestiju također odluči svjetliju boju kako bi se slagala. Ali ako odaberete boju svjetla na dugi rok, neće biti prljave. Dakle razmotriti neke neutralizirajućeg boje, kao što su siva, kava, Crveni datum, itd.

Također možete odabrati boju voća, ove godine se pojavljuje vrlo popularno voće boja, kao što su breskva, svježe zelena i narančasta, žuta je također dobar izbor.

2. veličine odabira. Mogu prema veličini obitelji i individualne potrebe odabrati pojedinačne napuhavanje kauč, dvostruko klima kauč i tri osobe na napuhavanje kauč. Ako je mali obiteljski prijedlog za korištenje u spavaćoj sobi djelovati kao napuhavanje kauč ili dvojnim kaučem na napuhavanje, tri osobe na napuhavanje kauč može poslužiti u dnevnom boravku.

Metoda održavanja

1. na napuhavanje roba može ispuniti do 80 posto. Praska uzrokovane prekomjerno punjenje ne može se popraviti. Čine benzin u zimi i nalij nešto goriva u ljeto u svom najboljem izdanju. Kada jastuk stavila, trebali biste koristiti šaka Pritisnite 4 strane, neka bude polako ulaziti, učiniti odjednom, velikim pritiskom.

Nemojte stajati na kauču ili sjedi na naslona za ruke i leđa. Ne dopustite da vaš kauč se približim na toplini ili na suncu. Nemoj pustiti tvoj ljubimac nule ili puzati na kauču. Budite oprezni da ne kuka nit (dječje igračke, prsteni, odjeća, itd.). Ne mokra nadjev. Ako se to dogodi, blow suha sa navijač ili sušilom za kosu.

3. jastučića treba biti emitiran redovito u slučaju vlage ili plijesni.


Related Products