Dom > Vijesti > Sadržaj
Vanjska oprema je popularna
- May 09, 2018 -

Nakon godina brzog rasta, domaća industrija za spoljnu opremu ušla je u period prilagođavanja od 2014. godine i očekuje se da traje tri do četiri godine. Većina brendova će ući u novi ciklus rasta od 2017. godine: "2016 i 2017 su i dalje jedna cifra. Broj će porasti za 20% u 2018 i 2019, a očekuje se da će stopa rasta preći 20% u 2020. godini. "


U stvari, prednosti nameštaja na naduvavanje su očigledne, lako se čuvaju, lako se transportuju i niskim troškovima. Što je još važnije, nameštaj na naduvavanje se može sastaviti u bilo kojoj kombinaciji i može se držati bez obzira da li je to mali stan ili velika kuća. I pogodan je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, i daleko je manje osetljiv od tradicionalnog nameštaja. Uz povećanje aktivnosti na otvorenom, oprema na otvorenom je takođe privukla sve više pažnje svih.


Mramori na naduvavanje nisu poznati mnogim ljudima. Retko se vide u kampiranju, plažama, bazenom i čak privremenim krevetima u kući. Njegova realizacija Danas se već nije pojavio samo dušek koji može naduvati sve vrste napuštenog nameštaja.


Related Products