Dom > Znanje > Sadržaj
Vanjski sportske robe pohraniti poduzetničke prednost
- Jul 23, 2018 -

1. jedna od prednosti poduzetništva: velik tržišni prostor

Prema istraživanju poznati turistički web stranice, broj turista u Kini raste po stopi od 26% godišnje, a najbrže rastući je "paket obitelj" u grupi 20-40 godina starosti; raste potražnja za turističke proizvode 17% godišnje i globalno sportove na otvorenom. U usporedbi s godišnjeg prometa industrije za više od 15 milijardi dolara, Kina je prateće industrije su još uvijek u fazi rasta, a tržišta razvoj prostora je relativno velika.

2. druga prednost poduzetništva: dohodak od ulaganja je optimističan

Podrazumijeva se da profesionalne opreme je jedan od glavnih troškova sportova na otvorenom u ovom trenutku. Planinarsko "fanovi" oprema je više od 10.000 Juana, čak i srednje i nisko opremu oprema je više od 2.000 Juana. Osim toga, vanjski putovanja roba su više potrošnih, a gosti imaju snažne potražnje za višestruke kupovine. Dakle, profit otvoreni putovanja roba su relativno visoke, ali investicija nije velika, obično oko 100.000-200.000 Juana, od kojih je "veliku glavu" dio je trgovina iznajmiti i početna nabavna cijena.

3. treća prednost poduzetništva: unos prag je visok

Otvorenvanjski sportske robespremanje, ne postoji puno profesionalnih zahtjeva za poduzetnike, kao sve dok oni vole da putuju, kao da bi prijatelji, i dobar u komunikaciji, a dobrodošlicu možete otvoriti. Otvaranje takvih trgovina, zahtjevi trgovine nisu visoke, ne nužno one skupe područja ili premijera lokacije i veličinu trgovine nije prevelika.

super-strongpremium-quality-insulated-cooler55595274269.jpg

Related Products